Hakkımızda

Ercan Rent A Cars Hoşgeldiniz
Ülkemizde araç kiralama sektörünün en güçlü markası olmak ve kıyaslanamaz müşteri sadakatini sağlamaktır. Araç kiralamada daima yeni ve güvenli araç, yüksek hizmet kalitesi ve ekonomik fiyat garantisi sunmaktır.

Kibris’ta araç kiralama sektöründe lider ve kurumsal bir firma olan “Ercan Rent a Car”, Kuzey Kibris’in en uygun ve en rekabetçi fiyatlarla araba kiralayan yerel markasidir.
KKTC kiralik araç sektöründe 2016 yilindan beri hizmet veren firmamizin merkez ofisi Girne’de olup, Ercan Havalimani’nda 24 saat kesintisiz araç kiralama hizmeti vardir. Kuzey Kibris’in genelinde faaliyet gösteren “Ercan Rent a Car”, müsteri memnuniyetini esas almistir. Araç filomuzda en ekonomik araçtan, SUV ve lüks araçlara kadar her model araci en ucuz fiyatlarla kiralama imkani bulabilirsiniz.
Kuzey Kibris’in önde gelen araba kiralama sirketi “Ercan Rent a Car”, Kibris’taki tüm otellere ve gemi limanlarina da teslimat ücreti almadan araç kiralama hizmeti saglamaktadir.
2017 model kiralik araçlarimizla her sey dahil sistemi ile hizmet veriyoruz, böylece araci teslim alma esnasinda ödeyeceginiz ücrete sigorta, kdv ve teslimat gibi ücretler dahil olacaktir. Kibris’ta araba kiralama ilgili en avantajli sartlari sunan sirketimiz Kibris ziyaretlerinizde size hizmet vermekten mutluluk duyacaktir.

  •  

    Vizyonumuz :
    Ülkemizde araç kiralama sektörünün en güçlü markasi olmak ve kiyaslanamaz müsteri sadakatini saglamaktir.

  •  

    Misyonumuz :
    Araç kiralamada daima yeni ve güvenli araç, yüksek hizmet kalitesi ve ekonomik fiyat garantisi sunmaktir.